Act4Change, een organisatie voor en door jonge voortrekkers van duurzame projecten, lanceert ism KBS, ING en Vlaanderen Circulair de Circular School:
https://www.act4change.be/circularschool?fbclid=IwAR0ydATKdxv825oQt9ZA3rdCY7NjyqKB3c9mp0WoeP-dPd0RFvG1su4KyxU

Dit jaar verwelkomt Act4Change met de Circular School vier ondernemers met veel goesting om een circulair of duurzaam project op poten te zetten. Vier veelbelovende ondernemers worden doorheen het jaar begeleid zodat ze aan het eind van dit jaar hun project kunnen realiseren. Tijdens het jaar zullen ze groeien door contact met experten te hebben, een masterclass te volgen, een na-traject te volgen en tussentijdse contactmomenten te hebben.

Voor Wie? Ondernemers, de makers van morgen die hun duurzaam project idee willen uittesten. Enthousiaste jongelingen die wensen mee te stappen in het traject om inspiratie op te doen voor eigen ideeën.

Waarom? Act4Change wil ook via dit project een veilige leeromgeving aanbieden voor, geëngageerde jongeren die de (change) makers van morgen willen zijn in de circulaire economie. Er is een gebrek aan zgn. pre-incubator trajecten voor jonge duurzame ondernemers. Circular School wil in dit aanbod tegemoet komen.

Deadline? Bezorg jouw video pitch voor deelname voor 22 april!